Hirdetmények

Tilos lesz az avar és kerti hulladék szabadtéri égetése 2021. január 1-től

A dokumentumok letöltéséhez kattintson a fájlokra.

Letölthető csatolmányok

TOVÁBB

Meghívó - Málenkij robot

Emlékezzünk együtt az 1945-ben jóvátételi munkára

„málenkij robotra” a Szovjetunióba elhurcolt

német nemzetiségűek hazatérésének évfordulóján.


Szeretettel meghívjuk és várjuk az ezen alkalomból

megrendezésre kerülő ünnepségünkre, melyet

2020. november 05-én tartunk!


15.30..

TOVÁBB

A fűtési szezonnal kapcsolatos feladatok

..

TOVÁBB

Tájékoztató a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz szállítással kapcsolatos változásokról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Szigetcsép Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2020. október 15. napi hatállyal módosította a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó közszolgáltatásról szóló 13/2013. (XII. 23.) önkormányzati rendeletét.

A rendelet értelmében a szennyvízcsatorna hálózatba be nem kötött bel- és külterületi ingatlanok esetében, ahol az ingatlanon keletkező háztartási szennyvíz egyedi, zárt rendszerű szennyvízaknákban..

TOVÁBB

TÁJÉKOZTATÓ RSD Üdülőterületi csatornabekötéshez!

Azon ingatlantulajdonosok figyelmét szeretnénk felhívni, ahol az ingatlanon még nem készült el a belső bekötés (tartály és a ház között), vagy csak villanyszerelés történt, email-ben az rsdvt2@gmail.com címre, vagy levélben 2335 Taksony, PF. 69. címre szíveskedjen számunkra a következő információkat megküldeni:

Kérem, szíveskedjen néhány adattal segíteni, hogy hatékonyabban tudjuk szervezni a munkát, és átláthatóbb..

TOVÁBB

Folytatódik a Klebelsberg Ösztöndíj Program

Idén már a tanító alapképzési szakon tanulók is pályázhatnak


A Klebelsberg Központ 2020. október 1-től várja az osztatlan tanárképzésben, gyógypedagógia, illetve tanító alapképzési szakon tanuló hallgatók jelentkezését a Klebelsberg Ösztöndíj Programba (KKÖP). A Program célja, hogy a pedagógusképzésben részt vevő hallgatók a végzettségüket igazoló oklevél megszerzése után a tankerületi központok által fenntartott köznevelési intézményekben helyezkedjenek el, amelyért jelentős..

TOVÁBB

Munkalehetőség Tökölön

 

TÖKÖLI ORSZÁGOS BŰNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI INTÉZET

MUNKAVÉGZÉS HELYE: 2316 TÖKÖL, RÁCKEVEI ÚT 6.


TOVÁBB

KSH - Miből élünk?

Miből élünk?

Letölthető csatolmányok

TOVÁBB

ELBIR - Idősek világnapja

 Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az Idősek Világnapjává. E jeles nap alkalmából csokorba szedtünk néhány bűnmegelőzési jó tanácsot, ezzel szeretnénk kedveskedni, hogy minél kevesebb szépkorú váljon bűncselekmény áldozatává.


  • Gondoskodjon otthona biztonságáról! Ha van rá lehetősége, korszerű riasztóberendezéssel biztosítsa a védelmet! Az ajtónyitás védelmében biztonsági lánc, kémlelőnyílás, biztonsági keresztzár,..

    TOVÁBB

Mustgáz! A szüreti időszak kezdetével a borospincék veszélye!

A szüreti időszak kezdetén az esetleges balesetek megelőzése érdekében fontos figyelmeztetni a lakosságot a must erjedésének veszélyeire. A mustgáz a must erjedése során felszabaduló szén-dioxid. Ez a gáz színtelen, szagtalan, a levegőnél körülbelül másfélszer nehezebb, zárt helyiségekben, a levegőt kiszorítva, a föld közelében terül el. Nagyobb koncentráció belégzése oxigénhiányos állapotot okozhat, ami kihat a központi idegrendszer működésére. Ennek jelei szédülés, hányinger, álmosság, mentális..

TOVÁBB

Megkezdődött a fűtési szezon és ezzel egy időben sajnálatos módon megjelentek a kéménytüzes, füstmérgezéses esetek, naponta riasztják a tűzoltókat ezen esetek és szén-monoxid-mérgezések miatt. A gyakran tragikus kimenetelű események többsége kellő odafigyeléssel és felkészüléssel megelőzhető lenne.

Hétfő 08:00 - 12:00
Szerda 08:00 - 12:00
13:00 - 17:00
Csütörtök 13:00 - 16:30
      
HIVATALI KAPU ELÉRHETŐSÉGEK

Szigetcsépi Polgármesteri Hivatal
rövid neve: PMHSZCSEP
KRID azonosító: 103162146

Szigetcsép Községi Önkormányzat
rövid neve: CSEPONKORM
KRID azonosító: 757456392

Széchenyi 2020