Hirdetmények

Visszaáll a Szigetcsépi Polgármesteri Hivatal Ügyfélfogadási rendje

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a Szigetcsépi Polgármesteri Hivatalban az ügyfélfogadás 2020. június 2. napjától ismét a megszokott rend szerint alakul:

Az ügyfélfogadás rendje:

Hétfő:           8.00 – 12.00 óráig
Szerda:         8.00 – 12.00 és 13.00 – 17.00 óráig
Csütörtök:   13.00 – 16.00 óráig tart.


TOVÁBB

Változás a házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendjében 2020.05.21.

Változás a házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendjében

TOVÁBB

Gázvezeték karbantartási munkálatok


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, gázvezeték karbantartási munkálatok miatt  2020. május 13-án Szigetcsépen a Barátság útján, Barátság szigeten  8:00-15:00 óra között a gázszolgáltatás időszakosan szünetelni fog.

Valamint ezen okból kifolyólag Szigetcsép Fő út - Tököl felé vezető szakaszán- a híd környékén, 2020. május 11. és május 13. között  időszakosan forgalom korlátozásra kell számítani.

Megértésüket köszönjük! 🔧

TOVÁBB

Tűzgyújtási tilalom 2020.05.06.

Tűzgyújtási tilalom (fokozott tűzveszély) idején tilos tüzet gyújtani az erdőterületeken, valamint a fásításokban és az ezek 200 méteres körzetén belül lévő külterületi ingatlanokon. Ide értendők a felsorolt területeken található tűzrakó helyek, a vasút és közút menti fásítások, de tilos a parlag- és gazégetés is.

Valamint a belterületi ingatlanokon is tilos avar és kerti hulladék égetése. Azonban kerti sütögetés, bográcsolás belterületi ingatlanon belül - a tűzgyújtásra vonatkozó szabályok..

TOVÁBB

Változás a házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendjében

Változás a házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendjében

TOVÁBB

Internet tudatosan - Online is biztonságban

INTERNET TUDATOSAN - Online is Biztonságban

GROOMING & SZEXTING

A digitális forradalom, az internet használatának elterjedése számos pozitív változást hozott a mindennapokban.

Sajnos a pozitív hatások mellett vannak veszélyei is. A gyerekek és a fiatalok, bár sok esetben készségszinten kezelik a digiális eszközöket, a használatból adódó veszélyeket nem minden esetben képesek felismerni. A grooming jelensége kifejezetten..

TOVÁBB

Állásajánlat: Legyél tűzoltó

ÁLLÁSLEHETŐSÉG

JELENTKEZZ TŰZOLTÓNAK

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Érd Katasztrófavédelmi Kirendeltség felvételt hirdet beosztott tűzoltó munkakör betöltésére. Minden érdeklődő jelentkezését várjuk, aki elkötelezett a hivatásos szolgálat iránt.


Előnyök:

Vállalkozói tevékenységet bemutató imázsfilm elkészítése

Pályázati felhívás!

A mai korban már szinte elengedhetetlen az, hogy egy vállalkozás az online térben is jelen legyen, lehetőség szerint minél több közösségi felületen legyen elérhető. Ennek ellenére a kistelepüléseken működő vállalkozások zöme kevésbé mutat aktív jelenlétet ezeken a közösségi hálózatokon.
A CSB Media Hungary ezen vállalkozásoknak kíván segíteni úgy, hogy egy időtálló, vállalkozói tevékenységet bemutató imázsfilmet készít a nyertes pályázó részére...

TOVÁBB