Hirdetmények

TÁJÉKOZTATÓ RSD Üdülőterületi csatornabekötéshez!

Azon ingatlantulajdonosok figyelmét szeretnénk felhívni, ahol az ingatlanon még nem készült el a belső bekötés (tartály és a ház között), vagy csak villanyszerelés történt, email-ben az rsdvt2@gmail.com címre, vagy levélben 2335 Taksony, PF. 69. címre szíveskedjen számunkra a következő információkat megküldeni:

Kérem, szíveskedjen néhány adattal segíteni, hogy hatékonyabban tudjuk szervezni a munkát, és átláthatóbb..

TOVÁBB

Folytatódik a Klebelsberg Ösztöndíj Program

Idén már a tanító alapképzési szakon tanulók is pályázhatnak


A Klebelsberg Központ 2020. október 1-től várja az osztatlan tanárképzésben, gyógypedagógia, illetve tanító alapképzési szakon tanuló hallgatók jelentkezését a Klebelsberg Ösztöndíj Programba (KKÖP). A Program célja, hogy a pedagógusképzésben részt vevő hallgatók a végzettségüket igazoló oklevél megszerzése után a tankerületi központok által fenntartott köznevelési intézményekben helyezkedjenek el, amelyért jelentős..

TOVÁBB

Munkalehetőség Tökölön

 

TÖKÖLI ORSZÁGOS BŰNTETÉS-VÉGREHAJTÁSI INTÉZET

MUNKAVÉGZÉS HELYE: 2316 TÖKÖL, RÁCKEVEI ÚT 6.


TOVÁBB

KSH - Miből élünk?

Miből élünk?

Letölthető csatolmányok

TOVÁBB

ELBIR - Idősek világnapja

 Az ENSZ közgyűlése 1991-ben nyilvánította október 1-jét az Idősek Világnapjává. E jeles nap alkalmából csokorba szedtünk néhány bűnmegelőzési jó tanácsot, ezzel szeretnénk kedveskedni, hogy minél kevesebb szépkorú váljon bűncselekmény áldozatává.


  • Gondoskodjon otthona biztonságáról! Ha van rá lehetősége, korszerű riasztóberendezéssel biztosítsa a védelmet! Az ajtónyitás védelmében biztonsági lánc, kémlelőnyílás, biztonsági keresztzár,..

    TOVÁBB

Mustgáz! A szüreti időszak kezdetével a borospincék veszélye!

A szüreti időszak kezdetén az esetleges balesetek megelőzése érdekében fontos figyelmeztetni a lakosságot a must erjedésének veszélyeire. A mustgáz a must erjedése során felszabaduló szén-dioxid. Ez a gáz színtelen, szagtalan, a levegőnél körülbelül másfélszer nehezebb, zárt helyiségekben, a levegőt kiszorítva, a föld közelében terül el. Nagyobb koncentráció belégzése oxigénhiányos állapotot okozhat, ami kihat a központi idegrendszer működésére. Ennek jelei szédülés, hányinger, álmosság, mentális..

TOVÁBB

Házhoz menő szelektív hulladékok szállítási rendje

A csomagolási hulladékok gyűjtésének időpontjai.

TOVÁBB

A helyi iparűzési adóval érintett, naptári évvel egyező üzleti éves adózók és magánszemély adózók figyelmébe

Figyelemfelhívás !


A veszélyhelyzet megszűnésével összefüggő átmeneti jogszabályokról és járványügyi készültségről szóló 2020. évi LVIII. törvény 33. § (4)-(5) szerint:

(4) Az adózó 2020. április 22-e és 2020. szeptember 30-a között esedékessé váló éves és soron kívüli helyi iparűzési adóbevallás-benyújtási kötelezettségét és az ezzel egyidejűleg..

TOVÁBB

Tájékoztatás útfelújításról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2020. szeptember 21-25. között...

TOVÁBB

VÁLLALKOZZ OKOSAN! - Workshop

Részletek a letölthető csatolmányban.

Letölthető csatolmányok

TOVÁBB