Hírek

Szigetcsépi Plébánia átadó Ünnepség meghívó

TOVÁBB

DTKH Nonprofit Kft - cserezsák

A DTKH Nonprofit Kft tájékoztatása alapján az elmaradt zöldhulladék elszállításához szükséges cserezsákok átvehetők a Szigetcsépi Polgármesteri Hivatal titkárságán ügyfélfogadási időben. ♻

TOVÁBB

„Tisztítsuk meg az Országot!” - 2020/TMOP/0078 projekt indító sajtóközlemény

Szigetcsép Község Önkormányzata az IFKA Közhasznú Nonprofit Kft. által illegális hulladéklerakók felszámolására kiírt „Tisztítsuk meg az országot!” projekt keretein belül 9 829 000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült.

A project célja:
Célunk, hogy Szigetcsép Község lakossága egészséges..

TOVÁBB

A Föld napja a Szigetcsépi Általános Iskolában

A Föld napja a Szigetcsépi Általános Iskolában.

TOVÁBB

Nyertes pályázat - Tisztítsuk meg az Országot

A Belügyminisztérium által kiírt „Tisztítsuk meg az Országot” című pályázaton Szigetcsép Község Önkormányzata 9.829.000 Ft vissza nem térítendő támogatásban részesül. Ezen összegből megvalósul a települési kamerarendszer bővítése, így a közbiztonság és az illegális hulladék lerakás ellen is jobban fel tudjuk venni a harcot.

Kamerák kerülnek az alábbi helyekre:

·        Malom utcai szelektív hulladéklerakó sziget

·        HÉV állomás (Petői..

TOVÁBB

Az óvodai nyári zárás rendje és beiratkozás a Záhonyi Hugóné Óvodába 2021.03.26.

Kedves Szülők!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Záhonyi Hugóné Óvoda 2021.08.02-től 08.27-ig zárva tart. A nyári zárás ideje alatt a szomszéd települések óvodái látják el az ügyeletet. Aki igénybe szeretné venni az ügyeletet, az Gerencsér Zita intézményvezetőnél jelentkezzen.

  • A beiratkozás rendje, és a személyes találkozás az elmúlt évekhez képest változik. Kérem, hogy a járványügyi helyzetre való tekintettel a beiratkozás előtt telefonon kérjenek időpontot a torlódás..

    TOVÁBB

Fontos információ az RSD Víziközmű Társulat befizetőinek!

Az Ráckevei-Soroksári Duna-ág Víziközmű Társulat vezetősége kéri a tagokat, hogy az egyedi elszámolás alapján megállapított érdekeltségi hozzájárulás aktuálisan fizetendő részletét ne rózsaszínű csekken fizessék be a Társulat számlájára. Az ily módon befizetett összegeket a bank szétválasztani nem tudja, egy összegben kerülnek a Társulat számlájára, a befizető személye, az érintett ingatlan nem beazonosítható. Csekken történő befizetés esetén csak a társulat által egyedileg megküldött,..

TOVÁBB

Bóna Zoltán - Év eleji köszöntő

Tisztelt Szigetcsépi Polgárok!

A mögöttünk álló évek és évtizedek ezen időszakaiban már-már rutinszerűen kívántunk egymásnak minden jót az új esztendőre. Szép gesztus ez még akkor is, ha az esetek túlnyomó részében megszokásból jön, és igazából végig sem gondoljuk, hogy pontosan mi az a kívánság, amiről azt gondoljuk, hogy boldoggá teheti a másik életét. Ha mégis konkrét kívánságokat kellene megfogalmazni, akkor – emberi mivoltunkból adódóan – legtöbbször többet, szebbet vagy jobbat kívánnánk...

TOVÁBB

Tájékoztató - elektronikus ügyintézési portál használatának elősegítése

Tisztelt Ügyfelek!

A pandémiás időszakban különös fontossággal bír az, hogy az ügyfelek használják az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Ennek elősegítése érdekében, 2021. január 1-től a Kormányzati Ügyfélvonal (1818) segíti az elektronikus ügyintézési portál használatát.

A 1818 a következő szolgáltatások ellátását biztosítja:

  • segítségnyújtás a rendszerbe való belépéshez;
  • technikai segítség az oldalon megjelenő szolgáltatások kapcsán;
  • ..

    TOVÁBB

Családbarát Munkahely a Szigetcsépi Polgármesteri Hivatal

Így év végén, nagy megtiszteltetés ért bennünket, miszerint a Szigetcsépi Polgármesteri Hivatal elnyerte a Családbarát Munkahely címet! 

Az államilag elismert minősítés azt igazolja, hogy a hivatal, mint munkáltató, értéknek tekinti a családokat, azok szempontjait érvényesíti a működése során, és tényleges intézkedésekkel segíti elő a családban élő dolgozói számára a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését.

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által kiírt..

TOVÁBB